Як полегшити похмілля

Чат, доброзичливі плітки під миску смаженої ягнятини...

Як полегшити похмілля

Сообщение Ромко » 03 ноя 2013, 01:34

Скоро Новий рік! , Зустріч з однокласниками! та безліч інших приводів перекинути пару келихів хорошої горілки в хорошій компанії.
Як запобігти похміллю ?Справа в тому, що краще б запобігти похмілля замість того, щоб лікувати його.

Знайшов декілька рецептів

1. Перед вечіркою випити склянку свіжого жирного овечого молока і на ранок маєте свіжу голову.
2. Каре ягняти з солодкою картоплею та горохом, пробіотичний йогурт і склянка води. Цю їжу при переборі запропоновано дієтологом доктором Сара Шенкер, тому що баранина багата білком, який наповнює вас і солодка картопля повільно вивільняє енергію. Вони також є гарними джерелами цинку і вітаміну А, які мають життєво важливе значення для здорової імунної системи і виснаженої надто великою кількістю алкоголю. Пробіотичних йогуртів може протидіяти зранку проблем з кишківником, викликаних пияцтвом.
3. Хорошою профілактикою перед пиятикою буде яєчня з житнім хлібом та склянка жирного молока(бажано овечого). Дієтолог Фіона Хантер пропонує цю попередню закуску перед випивкою, оскільки вона забезпечує баланс повільного вивільнення вуглеводів і білків, щоб підтримувати рівень цукру в крові стабільним. Яйця і молоко також постачають вітаміни і мінерали, у тому числі вітамінів групи В, так що ви захищені від вимивання поживних речовин від надмірно випитого алкоголю.
Ромко
 
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 28 ноя 2012, 23:14

Re: Як полегшити похмілля

Сообщение Ромко » 03 ноя 2013, 01:42

Планування новорічної ночі? Виявляється треба їсти спаржу щоб запобігти похміллю
Амінокислоти і мінерали в спаржа можуть полегшити симптоми похмілля і захистити печінку . Листя спаржі листя має найвищий вміст захисних речовин
By Daily Mail Reporter PUBLISHED: 10:56 GMT, 27 December 2012http://www.dailymail.co.uk

Перелік методів профілактики похмілля, досить великий : вживання в їжу молока, їдять хліб, воду перед сном...

Однак нові дослідження показують, що заправитися кількома пагонами спаржі перед новорічною ніччю може бути все, що потрібно. Згідно з дослідженнями Інституту медичних наук та Національного університету Чеджу в Південній Кореї, амінокислоти і мінерали що містяться в рослинні можуть значно полегшити симптоми похмілля і захищають клітини печінки від токсинів.
У рамках дослідження, яке було опубліковано в журналі Food Science, дослідники проаналізували компоненти молодих пагонів спаржі і листя і порівняли їх біохімічних впливів на людину і щурів, клітини печінки.
Провідний дослідник Кім сказав: "Алкогольна інтоксикація була значно полегшена у відповідь на лікування з екстрактами спаржею листя і пагонів. "Отримані результати свідчать про те, як біологічні функції спаржі може допомогти полегшити алкогольне похмілля і захистити клітини печінки. Дослідники також вивчали різні компоненти спаржі, щоб знайти, які частини були б дуже корисними у запобіганні страшних наслідків надмірного споживання алкоголю. Вони виявили, що листя спаржі мало вищий вміст амінокислот і мінеральних речовин, ніж у пагонах, а це означає, що листя були б краще, щоб захистити печінку від пошкоджень і запобігти похмілля.
Попереднє дослідження вчених з Національного університету Чеджу в Кореї, показали, що спаржа з високим вмістом амінокислот, і що ці амінокислоти стимулюють функції ферментів, які прискорюють розпад алкоголю в організмі. У неофіційному дослідженні виявили, що добровольці, які пили рідину, що містить екстракт спаржі повідомляли про меншу кількість симптомів похмілля.
Це не перший випадок, коли виявлені цілющі властивості спаржі.
Рослина широко використовується в якості лікарської трави що має протиракову активність. Вона також бореться з грибком, запаленням, і працює як сечогінний засіб.
Ромко
 
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 28 ноя 2012, 23:14

Re: Як полегшити похмілля

Сообщение Ромко » 03 ноя 2013, 02:09

А ось ще рекомендації спеціалістів Як уникнути похмілля
TNN 9 грудня 2012, http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2012-12-09/drinks-corner/30569248_1_severe-hangover-alcohol-light-colored-drinks

Ми не належимо до партії непитущих або релігійної секти непитущих і не будемо говорити - я не п'ю. Тому варто прислухатися до деяких порад людей з досвідом , щоб після веселої ночі не прокидатися з тяжким похміллям на наступний день.

Хто з нас не знайомий з похмурим ранком після надмірної пиятики? Експерти кажуть, що краще запобігти похміллю , ніж намагатися знайти ліки від нього, таким чином, слід поділяти деякі способи запобігти похмілля - до і під час вашої забави.

Перед вечіркою є деякі речі, які ви можете зробити, щоб допомогти зменшити наслідки похмілля. Їжте ситний обід, перш ніж піти пити.
Жирна їжа: "Перед тим, як виходити на вулицю пити, це завжди безпечно для вживання жирної їжі з великою кількістю сиру і масла, яка діє як кутикули і допомагає поглинати алкоголь", каже лікар Віджей Панджабі. Масло покриє вашу слизову шлунка і уповільнює всмоктування алкоголю. Це може допомогти запобігти тяжкому похміллю.
Перепалений тост : що має частково спалений тост перед вживанням може допомогти вам запобігти похмілля. Вуглець діє як фільтр в організмі, що у свою чергу сприяє поглинанню алкоголю.
Пийте молоко: випити склянку молока, перш ніж почати пити. Молоко уповільнює всмоктування алкоголю. Це допоможе вашій травній системі впоратися з алкоголем. Ацетальдегід є токсичною хімічною речовиною, на яку алкоголь перетворюється в організмі і є однією з головних причин похмілля.
Вітаміни та антиоксиданти: Пару мульти-вітамінів і антиоксидантів, перш ніж пити, може допомогти запобігти похмілля.

Під час вечірки кожен любить відпочити з напоєм, не турбуючись про наступний похмільний день. Якщо ви не підготувалися належним чином до вечірки , не потрібно панікувати. Ви все ще можете запобігти похмілля в той час коли п'єте.
Під час вечірки
Пийте повільно: Не поспішайте з вашими напоями. Спробуйте споживати не більше однієї порції на годину, щоб запобігти похмілля на наступний день.
Уникайте зневоднення: Випита склянка соку або води в період між чаркою напоїв зменшить ризик виникнення важкого похмілля. Д-р Мукеш Budhwani, каже: "Зверніть увагу, що похмілля зазвичай відбуваються, коли ваше тіло стає збезводненим. Тому випийте склянку води між своїми напоями."
Пийте світлі напої: похмілля зазвичай залежить від типу алкоголю який ви споживаєте. Темні напої, як темний ром, червоне вино і бурбон гірші варіанти, оскільки вони містять речовини, які сприяють похміллю в порівнянні з світлими напоями, такими як горілка, біле вино і джин.
Уникайте кофеїну в коктейлі: Уникайте коктейлів, які змішуються з кофеїном. Він зневоднює ваш організм і додає почуття нудота і важкої голови та зробить ваше похмілля значно важчим.

Після вечірки
Після вечірки якщо ви належите до тих, хто пропустив профілактику до і після , ми пропонуємо все, що ви можете зробити, щоб вилікувати похмілля.

Сон: простий спосіб лікування похмілля, необхідно виспатися. Випити склянку соку, покласти холодну мочалку на лобі, усунути шуми, такі як телевізор, музичний плеєр, тримати номер темним і просто спати. Якщо ви прокидаєтеся , приймати вітамінні таблетки і знову заснути.
Багато пийте рідини: Кожен раз, коли ви прокидаєтеся, продовжувати пити воду, щоб захистити своє тіло від зневоднення, так як гідратація є однією з основних причин похмілля. Доктор Панджабі додає: "Кращий спосіб вилікувати похмілля повинен бути на рідкій дієті на наступний день. Тримайте потягуючи кокосове молоко, свіжий лайм воду або звичайну воду протягом дня."
Замінити втрачені солі: Пакетик регідрату, які використовуються для лікування діареї, прискорює одужання від похмілля. Саме тому, що сіль пакетики містять невелику кількість солі, що тіло відшкодування втраченої рідини з організму набагато швидше, ніж вода. Змішайте один пакетик перед сном і робити те ж після пробудження на наступний ранок. Напої: кава знімає відчуття втоми, пов'язаних з похміллям і допомагає полегшити головний біль симптомів.
Знеболюючі: аспірин або ібупрофен зменшує головний біль похмілля і м'язові болі. Будьте обережні, коли ви приймаєте ці таблетки бо вони мають схильність до дегідратації вам і не допоможе в довгостроковій перспективі. Візьміть будь-який з них вранці.
Яйця: д-р Budhwani каже: "Яйце допомагає позбутися похмілля на наступний ранок." Зїжте омлет або варене яйце на наступний ранок. Яйця містять цистеїн, яка допомагає зламати ацетальдегіду (алкоголь) вмісту в організмі після сеансу пиятики.
Їжте багаті калієм фрукти: Є фрукти, які багаті калієм, як банани може поповнити калій і втратив солей з організму. Спортивні напої є хорошими джерелами калію теж. "Включати фрукти, які багаті вітаміном С , такі як апельсини ", додає д-р Budhwani.
Ромко
 
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 28 ноя 2012, 23:14

Re: Як полегшити похмілля

Сообщение док » 28 ноя 2013, 12:29

Чи знаєте ви чому потіють вікна в автомобілі водія на підпитку??
Виявляється , що при наявності пари етилового спирту в повітрі, точка роси підвищується і вікна в вашому авто починають посилено потіти.
док
 
Сообщения: 98
Зарегистрирован: 15 мар 2012, 00:21

Re: Як полегшити похмілля

Сообщение док » 23 дек 2013, 01:10

Ще один спосіб полегшити похмілля - це пити лише хорошу горілку

Читайте в посібнику, виданому в далекому 1891 році:

Тавилдаров Н. Цель и средства получения чистого спирта / Н. Тавилдаров . - СПб.: Тип. Императ. акад. наук , 1891 . - 51 с.
http://147.45.19.130/reader/flipping/Resource-2440/Tavildarov__N.__Tsel--__i__sredstva__polucheniya__chistogo__spirta(1)/index.html
док
 
Сообщения: 98
Зарегистрирован: 15 мар 2012, 00:21


Вернуться в Вівчарська колиба

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron