Субпродукти ягняти з шпинатом і весняними травами (грецький рецепт)
Нагрійте олію в товстостінній каструлі (казанку) та обсмажте субпродукти (серце, печінку, легені, зобну і підшлункову залози) протягом 6-7 хвилин до золотистого кольору. Потім додайте цибулю і смажте ще протягом 3-4 хвилин. Влийте вино і почекайте, поки воно не випарується. Додайте шпинат, приправте сіллю і перцем та посипте різними травами. Закрийте кришку і тушіть протягом 15 хвилин, поки вся рідина повністю не випарується. Нарешті, додайте добре віджатий лимонний сік і подавайте на стіл. Смачного!
Порцій 4
Час підготовки продуктів 15хвилин
Час приготування 25 хвилин
Інгредієнти
- 3/4 склянки оливкової олієі
- субпродукти одного ягняти (серце, печінка, легені, зобна і підшлункова залози ) порізати невеликими шматками (3-4 см)
- 7-8 зелених цибулин, дрібно нарізати
- 1/2 склянки сухого білого вина
- половина пучка кропу
- половина пучка петрушки
- 1/2 кг шпинату
- сіль
- мелений перець
- 1 лимон
http://www.argiro.com.gr/recipes/lambs-offal-with-spinach-and-spring-herbs