Смажена печінка

Місце для рецептів з баранини, овечого молока, бринзи

Смажена печінка

Сообщение Юра » 17 дек 2015, 22:49

Як посмажити соковиту печінку
Попередньо очистіть печінку від усіляких прожилок і плівки.Щоб печінка при смаженні залишалася соковита і м'яка, порційні печінкові шматочкизлегка посипте звичайної содою. Через годину шматочки потрібно добре промити під проточним досить інтенсивним струменем. Обов'язково обсушіть, можна промокнути паперовою або тканинною серветкою чи рушником. Трохи присолити, додати ароматного перчику чи інших улюблених спецій, але захоплюватися не рекомендується, перебивається натуральний, характерно особливий смак.
Можна навіть обійтися і зовсім без спецій, і навіть без звичної солі. А додати в олію часнику або шматочок шкурки апельсина. Або ж присолити вже готові печінкові кусочки, додавши трохи гострого червоного перцю.Обовязково смажити печінку важливо на дуже розігрітій сковороді. Досить всього п'яти хвилинок для кожної сторони. Безпосередньо перед смаженням запаніруйте шматочки в паніровочних сухарях чи борошні .
Всього 10 хвилин і ніжна, неймовірно ароматна печінка з хрусткою скоринкою готова. Смачного, панове!
Юра
 
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 17 дек 2015, 22:37

Вернуться в Вівчарська кухня

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7

cron