Смажене каре (сідло) ягняти (Roasting a Rack of Lamb)

Місце для рецептів з баранини, овечого молока, бринзи

Смажене каре (сідло) ягняти (Roasting a Rack of Lamb)

Сообщение kardash » 14 мар 2012, 01:36

Класична страва - смажене каре (сідло) ягняти (Roasting a Rack of Lamb) з кісточкою. Знайшов цікавий американський сайт сайт з баранячою кулінарією http://www.americanlamb.com. Сайт англомовний, тому доводиться користуватися перекладачом. Є відео як приготувати каре ягняти http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pc1jIJyWI4M. Ще один спосіб http://www.youtube.com/watch?v=D3H3hbqYcEk

Смажені відбивні з ягняти - Як приготувати баранячі відбивні (Grilled lamb chops - How to cook lamb chops )http://www.youtube.com/watch?v=0l07aHr0bLY&feature=related

Для переходу на сайти, якщо ви бажаєте залишитися на форумі, натисніть і утримуйте Ctrl і наведіть курсор на адресу сайту.
kardash
Администратор
 
Сообщения: 99
Зарегистрирован: 11 мар 2012, 23:28
Откуда: Здолбунів

Вернуться в Вівчарська кухня

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron