Такі різні шашлики з баранини (рецепти шашликів)

Місце для рецептів з баранини, овечого молока, бринзи

Re: Такі різні шашлики з баранини (рецепти шашликів)

Сообщение Mreg » 10 дек 2014, 00:54

Казані (шашлик на сковороді по-вірменськи)
400 г баранини, 3 головки ріпчастої цибулі, 50 мл гранатового соку, 200 г зерен граната, сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки - за смаком

Жирну баранячу корейку або грудинку нарізати шматками вагою 40-50 г, покласти на сковороду з підігрітою олією, посипати сіллю, перцем і обсмажити. В готове м'ясо додати нарізану кільцями ріпчасту цибулю і продовжувати смажити ще 5 хв. Після цього влити свіжий гранатовий сік, перемішати і зняти шашлик з вогню. При подачі до столу посипати шашлик зернами граната і зеленню петрушки.
Mreg
 
Сообщения: 20
Зарегистрирован: 09 дек 2014, 11:54

Re: Такі різні шашлики з баранини (рецепти шашликів)

Сообщение Mreg » 10 дек 2014, 01:02

Шашлик з баранячої печінки, серця і нирок
200 г печінки, 200 г серця, 50 г бруньок, 40 г курдючного жиру, 2 ріпчасті цибулини, 2 свіжі огірки, 2 свіжих помідори, сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки - за смаком

Печінку обмити, видалити жовчні протоки, очистити від плівки і розрізати на шматки. Нирки розрізати уздовж навпіл, очистити від плівки і ретельно промити та вимочити в холодній воді 4-5 год. Серце промити і також вимочити в холодній воді на протязі 2-3 год. Шматки печінки, серця і нарізані навпіл нирки нанизати на металеві шампури, посолити, обмазати курдючним жиром і смажити над розжареним вугіллям. Подати шашлик на блюді, зверху укласти нарізану кільцями ріпчасту цибулю і зелень. Свіжі огірки і помідори подати окремо.
Mreg
 
Сообщения: 20
Зарегистрирован: 09 дек 2014, 11:54

Пред.

Вернуться в Вівчарська кухня

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3

cron