Kuchnia polska – baranina (кухня польська - баранина)

Місце для рецептів з баранини, овечого молока, бринзи

Re: Kuchnia polska – baranina (кухня польська - баранина)

Сообщение док » 30 июн 2014, 00:33

Сироватка для зберігання та замочування баранини

Рекомендації старої довоєнної польської книги Gałecka M., Kulzowa H., „Kuchnia polska”, Atelier Girs-Barcz , Warszawa-1930, - 718 stron щодо барани:
"Dla kruchości, a także dla odję¬cia właściwego baraniemu mięsu odoru, dobrze jest zalać baraninę serwatką lub mlekiem kwaśnem, albo słodkiem. W mleku też może mięso leżeć dłużej, byle było całe niem pokryte. "
В перекладі це означає наступне: "Для пом’якшення, а також для зменшення характерного запаху баранину добре залити молочною сироваткою або кислим, чи навіть солодким молоком. У молоці (сироватці) м'ясо може довше зберігатися, лише важливо щоб воно було повністю ним покрито. "
док
 
Сообщения: 98
Зарегистрирован: 15 мар 2012, 00:21

Re: Kuchnia polska – baranina (кухня польська - баранина)

Сообщение док » 04 июл 2014, 01:13

Ще одна довоєнна польська кулінарна книга Gałecka M., Kulzowa H., „Kuchnia polska”, Atelier Girs-Barcz , Warszawa-1930,- 718 stron. рекомендує баранину як найкраще мясо. Десяток старих рецептів знайдете на сторінці http://vivci.kardash.com.ua/kuchnia%20polska.htm.

Można tam znaleźć receptury wykorzystywane do dziś, ale także przepisy na potrawy bardzo archaiczne, które już w niewielu domach się podaje.
док
 
Сообщения: 98
Зарегистрирован: 15 мар 2012, 00:21


Вернуться в Вівчарська кухня

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron