Використання баранячих субпродуктів

Місце для рецептів з баранини, овечого молока, бринзи

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 03 окт 2013, 22:47

Про користь баранячих яєць.
Багато людей переконані у тому, що користь баранячих яєць (а також сім'яників інших тварин) для здоров'я чоловіків обумовлена високим вмістом статевих гормонів, які відповідають за потенцію. Це дещо не так, хоча в цьому і є щось раціональне. При термічній обробці гормони руйнуються, тому для отримання цих гормонів необхідно споживати баранячі яйця сирими. Тому в першу чергу баранячі яйця це відмінне джерела тваринного білка, який легко перетравлюється в організмі людини. Отже баранячі яйця є одночасно і поживним, і корисним продуктом. Їх калорійність на 100 грамів становить приблизно 230 ккал, в 1 штуці 200 грамів.
Последний раз редактировалось kravtchyk 04 окт 2013, 01:21, всего редактировалось 1 раз.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 03 окт 2013, 23:06

Перевірений рецепт приготування баранячих яєць узятий з книги Оксани Путан " Така різна баранина " . Незважаючи на те що багатьох турбує назва, це просто надзвичайно смачний продукт. Не сумніваючись готуйте , та сміливо пригощайте гостей . Втім , що і як приготовлено , а найголовніше - з чого , гостям на початку можна і не говорити. Лише потім , коли вони в захваті почнуть випитувати у вас рецепт , можна і оприлюднити страшну таємницю.

Наводжу рецепт повністю.
На 2 порції потрібно:
- яйця баранчика 2
- курячі яйця 2
- середня цибулина
- 1/ 3 чайної ложки солі
- 3 столових ложки рослинної олії.

Візьміть яйця барана і обережно , щоб не пошкодити саме яєчко , зробіть розріз на шкірці . Відріжте ниточки - сіменні канали , акуратно звільніть яєчка від шкірки. Промийте , розріжте кожне яєчко на 2-3 частини , посоліть половиною солі передбаченої за рецептом . Цибулю поріжте півкільцями і обсмажте з 2 ложками рослинної олії. Готову цибулю викладіть з сковороди. Окремо збийте яйця з сіллю. У сковороду налийте ще 1 ложку рослинної олії і обсмажте яєчка до готовності з одного боку на повільному вогні. Переверніть . Зверху на яєчка викладіть смажену цибулю і залийте збитими яйцями. Готуйте омлет під кришкою протягом 5 хвилин. Подавайте гостям і чекайте аплодисментів.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 03 окт 2013, 23:25

Баранячі яйця (сімяники) багато вважають відмінним афродизіаком, що стимулює статевий потяг і статеву активність. Частина чоловічого населення вживає їх в надії збільшити свою потенцію. Смачні страви з геніталій є в багатьох кухнях світу . Наприклад , в Болівії обов'язковими інгредієнтами популярного супу є бичачий пеніс і тестікули ( яйця). А в Китаї успішно працює ресторан , що спеціалізується на приготуванні геніталій різних тварин. У мусульманській їжі одним з основних продуктів є баранина , існує досить багато страв з баранячих яєчок. Як і інші субпродукти, яєчка можна приготувати безліччю способів - смажити цілком у фритюрі ; нарізати тонкими пластинками і маринувати в олії і лимонному соку з додаванням подрібненої петрушки , солі і перцю , після чого смажити на вершковому маслі; нарізати і тушкувати у вершковому маслі і соусі з вершків з нарізаними , бланшованими і обсмаженими грибами . В знаменитій « Камасутрі » баранячі яєчка рекомендується відварювати в молоці з цукром.

В Стамбулі страва турецкої кухни з баранячих сім'яників по-турецькі называється «коч йумуртаси» (Koç Yumurtası), щоб народ не мав сумніву щодо продукту в меню страва називається по англійські як Eggs of the Ram.
Последний раз редактировалось kravtchyk 04 окт 2013, 00:01, всего редактировалось 1 раз.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 03 окт 2013, 23:56

Етична проблема не в яйцях а в голові. Хто хоче їсти, той їсть, хто не хоче, той не їсть. Деякі люди , наприклад, і м'яса не їдять з різноманітних чудернацьких міркувань, ну і що? Чому нам відмовляти собі в задоволенні??!

Що ж стосується «живих» і «неживих» яєць то це більше справа традиції. Якщо не зважати на релігійні та етичні заборони, то відмінність яєць отриманих при кастрації мабуть полягає в тому, що при цьму процесі не проходить повне знекровлення тканин.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 04 окт 2013, 00:42

Люди в усьому світі з задоволенням і без тремтіння їдять пеніси биків, овець і козлів.

Пропоную для обговорення ще одну тему - страви з пеніса. Пеніс як м'ясо готують і насолоджуються ним на Близькому Сході, в Латинській Америці і на Далекому Сході як звичайне м'ясо. Саморобні фермерські ковбаси можуть включати барана або козла пеніс. Як стверджують гурмани кожен вид пеніса має свій власний смак і аромат. Слід мати на увазі що пеніс залишається трохи жорстким навіть після тривалого приготування.

Що, важко ковтати таку ідею? Це зрозуміло. Дослідження Роберта Ротенберг (Robert Rotenberg) під назвою "Вим'я, пеніси і сім'яники" ( Udders, Penises, and Testicles) опубліковані в 2008 в журналі етнології говорить чому: “…udders, penises and testicles are difficult to separate from the self and hence persistently problematic as foods. …The similarity renders them as self, instead of as foods.” Що приблизно звучить так:
"... Вим'я, пеніс і яєчка важко відокремити від себе і, отже, постійно проблематично сприймати їх так як продукти харчування. Подібність ... робить їх як самими собою, а не як продукти харчування. " Коли ми говорили про пеніс як їжу кожна людина намагається схрестити ноги.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 04 окт 2013, 01:16

Дивні екзотичні рецепти - Рагу з пеніса

Інгредієнти
- 0,5 кг пенісу ( барана або бика )
- 3 ст. ложки олії
- 1 велика нарізана цибулина
- 2 зубчики часнику , очищених і нарізаних
- 1 чайна ложка насіння коріандру , подрібненого
- 1 чайна ложка солі
- мелений чорний перець

Як це зробити

Очистіть статевий член. Більшість людей на Заході не знають, як очистити пеніс для приготування їжі. Проріжде його вздовж та видаліть уретру і полощіть м'ясо кілька разів під проточною водою, щоб видалити залишки сечі. Не розповідайте, як ви чистите пеніса. Не впевнений, що вашому хлопцеві це треба знати , проте ... не беріть в голову.
Розріжте пеніс на декілька частин та помістіть його в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну, потім кип'ятіть на повільному вогні протягом 10 хвилин. Злийте воду і наріжте пеніс на кусочки.
Нагріти олію у великій сковороді. Додайте нарізану цибулю, часник і коріандр і смажити, поки цибуля не стане золотистою. Додайте скибочки пенісу і обсмажте їх з обох боків протягом декількох хвилин. Додайте молотого перцю, долийте достатньо води, щоб покрити, і довести до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте близько 2 годин, або до готовності. Час від часу додавайте невелику кількість води щоб запобігти пригоранню.

Смачно, проте це не для слабодухих!
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение Lubco23 » 06 окт 2013, 00:45

Баранячі яйця на грилі

Приємний аромат диму маскує запах яєчок, який комусь може здаватися неприємним. На грилі яйця краще смажити цілими та неочищеними.

Налаштуйте свій гриль. Вугілля насипте так щоб яйця можна було смажити окремо від мяса (потрібна різна інтенсивність). Посоліть та поперчіть яєчка (шкірку не знімайте) і обсмажте на грилі протягом 10 - 15 хвилин, поки зовнішня поверхня не обвуглиться красиво. Зовнішня оболонка не тільки створює хрумку кірочку вона також допомагає зберегти яєчка соковитими. Зовнішня плівка може лопнути під час процесу. Зніміть засмажені яєчка з вогню і наріжте скибочками товщиною 7-10 мм. Гарніруйте лимоном і ще раз посоліть та поперчіть за смаком.
Lubco23
 
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 03 июн 2013, 18:45

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение kravtchyk » 06 окт 2013, 00:48

Баранячі або бичі яйця у фритюрі

Наріжте яєчка тонкими скибочками товщиною 8-12 мм , зніміть шкірку з кожної скибочки. Відкладіть в сторону.
Змішайте яйце з гірчицею в невеликій мисці. Окремо підготуйте паніровочні сухарі .
Нагрійте олію в глибокій сковороді.
Обмакніть кожен шматочок яєчка в збитому яйці , а потім паніруйте в сухариках. Покладіть в гарячу олію та обсмажте від 1 до 2 хвилин, до золотистого кольору. Зніміть з з сковороди та виложіть на теплу тарілку, прикрасьте лимоном і відразу подавайте на стіл.
kravtchyk
 
Сообщения: 47
Зарегистрирован: 30 сен 2013, 22:32

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение Lubco23 » 07 окт 2013, 21:48

Шашлик з серця (марокканський рецепт)

Серце є популярним м'ясом в Марокко і споживання серця свіжозабитих тварин є нормою. На сімейних пікніках, святах та на Рамадан подають шашлики з серця.

Ви можете приготувати шашлики як закуску, але вони також добрі як начинка до сендвічів. Спробуйте їх поєднання з помідорами і смаженим перцем та салатом і лавашем. На грилі серце слід смажити трохи більше часу, ніж звичайне м'ясо.

Час приготування: 20 хвилин
Загальний час: 50 хвилин
Склад:
1/2 кг телячого або баранячого серце порізати на кубики 20-25 мм
2 чайні ложки паприки
1 чайна ложка кмину
1/2 чайної ложки чорного перцю
1/4 чайної ложки чилі
1 1/2 чайної ложки солі
1 столову ложку оцту
1 столова ложка рослинної олії

Приготування: Змішайте всі інгредієнти в мисці. Накрийте і залиште маринуватися серце принаймні 30 хвилин, але в ідеалі кілька годин у холодильнику.
Населіть шматочки серця на шампури і смажте на грилі близько 10 хвилин з кожного боку, або поки м'ясо не підрум’яниться і не перестане виділятися червоний сік. Подавайте відразу гарячими.
Lubco23
 
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 03 июн 2013, 18:45

Re: Використання баранячих субпродуктів

Сообщение ram » 09 окт 2013, 21:31

Смак і текстура субпродуктів залежить від конкретного органу, а також від виду і віку тварини, з якого вони отримані. Найбільш ціняться субпродукти з телят та ягнят , вони мають тонкий аромат і текстуру. Субпродукти овець, свиней та м'ясних волів більш грубі на смак і текстуру.
Субпродукти не можна довго зберігати, вони швидко псуються. Тому готувати їх потрібно досить швидко після забою, або переробити на продукт який можна зберігати ( сальцисон, хлібець, паштети, деякі види ковбас).
Вид субпродуктів які використовуються в тій чи іншій культури залежить від сприйняття м'яса тварин, які в свою чергу залежать від релігійних дієтичних законів. Мусульманські країни використовують багато субпродуктів ягняти. У китайців є безліч способів приготування з органів свиней.
Субпродукти є хорошим джерелом білка, а деякі органи, зокрема печінка та нирки, дуже поживні. У більшості регіонів світу вони високо цінуються.
Бридливе відношення деяких людей до субпродуктів можна пояснити різними мотивами. Голови і ноги занадто прямолінійно нагадатують споживачам, що їжа тваринного походження. Деякі внутрішні органи мають незвичну форму і сильний аромат, який не кожному до смаку.
ram
 
Сообщения: 39
Зарегистрирован: 06 апр 2012, 01:03

Пред.След.

Вернуться в Вівчарська кухня

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron