Другі страви з баранини
Скибочки баранини з квасолею
Необхідні продукти: 600 г баранини, 500 г консервованої квасолі, 60 г жиру, 30 г топленого масла, 2 цибулини, сіль і червоний мелений перець за смаком.
М'ясо нарізати порційними шматками , поперчити, посолити і обсмажувати в топленому маслі протягом 15 хвилин. Потім додати дрібно нарізану цибулю, квасолю і поставити в помірно розігріту духовку на 3-5 хвилин. Відразу подати до столу.
Шніцель по-казахському
400 г баранини, 200 г баранячої печінки, 100 мл оливкової олії, 2 цибулини, 2 яйця, сіль і червоний мелений перець за смаком. М'ясо і печінку нарізати шматками, поперчити, посолити і обсмажити з обох боків в 50 мл оливкової олії. На маслі зтушити, додавши 1/4 склянки води і сіль, нашатковані болгарський перець і цибулю. Залити тушковані овочі збитими яйцями і смажити, помішуючи, 3-5 хвилин. М'ясо і печінку викласти на блюдо , зверху помістититушковані овочі зі збитими яйцями.